VERKOOP JE DOMEINNAAM

Als je een domeinnaam hebt en die via onze webshop wilt verkopen, dan kan dat heel eenvoudig. Lees hieronder meer over de procedure en onze voorwaarden.
 

Onze webshop is beschikbaar voor alle soorten domeinnamen. Voor het plaatsen van een domeinnaam rekenen we per domeinnaam een eenmalige bijdrage van €19,95 (inclusief BTW). Voor dit bedrag wordt je domeinnaam in onze webshop geplaatst.

Als je domeinnaam via onze webshop wordt verkocht, dan rekenen wij 15% van het uiteindelijke verkoopbedrag als commissie. Hoe lang je domeinnaam in onze webshop staat, maakt niet uit. Het gebruik tussen plaatsing en verkoop is verder geheel gratis.

Indien je je kunt vinden in de bovenstaande voorwaarden, stuur dan een e-mail of maak gebruik van het onderstaande contactformulier om de te verkopen domeinnaam, c.q. domeinnamen bij ons aan te melden.

Vervolgens krijg je van ons een e-mail met onze bankgegevens. Na ontvangst van de betaling van de eenmalige bijdrage, wordt je domeinnaam binnen 3 werkdagen in onze webshop geplaatst.

Is je domeinnaam verkocht en de betaling daarvan bij ons binnen, dan krijg je van ons binnen één werkdag een e-mail met de vraag om het verhuistoken en jouw betalingsgegevens. Na ontvangst van het verhuistoken wordt de verkoopprijs, minus de commissie binnen 3 werkdagen op de gewenste rekening aan je overgemaakt.

Indien er vragen komen over jouw domeinnaam, dan spelen we die natuurlijk zo snel mogelijk door aan jou. Heb je zelf nog vragen stuur dan een e-mail of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

 

Contactformulier